,,Az ősi hagyományokban a nemi érintkezés magasztos dolog volt.
Manapság már ez is fura számunkra.
De még furább, ha az indiai vagy a taoista világ erotikus képeit nézegetjük.
Szinte alig találni olyat, ahol a férfi teljes súlyával ráfekszik a nőre, leteperi, mint birkózó az ellenfelét, és valósággal megerőszakolja.

A szerelmes pár rendszerint összefonódó lábakkal ölelkezik, egymás mellett állva, mint az összecsavarodó indák, de még inkább úgy, hogy a nő van felül, irányítja az aktust, s szinte “beavatja” az öle alatt fekvő szerelmesét az egység misztériumába.
A hanyatt vágott nő, mint a brutális férfiöröm passzív áldozat, nemcsak az ősi időkben, de még a mai bennszülött törzseknél is olyan megrökönyödést váltott ki, hogy ezt a helyzetet elnevezték “misszionárius póznak”.
Ilyesmit ugyanis a nyugati embereknél tapasztaltak először. Később bizonyára már nem csodálkoztak, hogy ugyanazok a férfiak, akik saját asszonyaikkal ilyen “könyörtelenül” ölelkeztek, velük sem bántak kíméletesebben: kifosztották, kipusztították őket, és akik élve maradtak, azokat eladták rabszolgának.
Amikor a Jóskönyvet írtam, sokat tűnődtem azon, hogy az ősi Kínában az egyik legboldogabb jósjel, a ,,Virágzás” miért néz ki úgy, hogy az Ég lent van, és a Föld fent.
Vagyis alul van a férfi-jang és felül a női-jin.
Manapság ezt éppen fordítva gondolnánk.
A kínai bölcsek szerint azonban ez az optimális állapot.
A Teremtő, a Szellem, a Férfi-jang lentről, a mélyből hat, aláveti magát a nőnek – és a Befogadó, a Föld, az Asszony-jin fölötte van a magasban és uralkodik.
Ahol ez a jósjel megvalósul, ott az élet fölvirágzik.
Ott jó élni. Oszlik a sötétség, béke lesz, harmónia, az emberek boldogok és minden kivirul.
Ahol pedig fordítva van, ahol az Ég van fönt és a Föld lent – ahol a Férfi maga alá teperi az Asszonyt, ott pangás van. Csőd, kudarc és sötétség.
Mai ésszel ezt nem is értjük.
Hát nem a férfi uralkodik az asszony fölött?
Nem a férfi a Fény, az Ész és a Hatalom – és az asszony az ösztönös Homály és Érzelem és a Szolgálat? Nem az ég van fönt s a föld lent?
A kérdésekre azért nem tudunk felelni, mert ebben a tébolyult és hazug világunkban teljesen összezavarodtak a fogalmak, nem ismerjük már a férfi- és női szerepek valódi értelmét.
Nem az a baj – és ezt elsősorban a sértett férfi olvasóimnak mondom -, hogy évezredek óta férfiuralom van.
Hanem az, hogy nem tudjuk, mit jelent igazán férfinak lenni!
A férfiasság eredeti, ősi értelmében áldozatra való képességet jelentett.
Odaadást.
Hűséget.
Megbízhatóságot.
Szilárd alapot, melyre építeni lehet.
A család és a közösség számára védelmet. Olyan erőt, mely az önfeladásban, az áldozatban nyilvánul meg. Az igazi férfi önakaratáról lemond, s erejét egy magasabb Akarat, egy eszmény szolgálatába állítja.

Az ilyen férfiakat nevezték valaha hősöknek.
Az igazi férfi nem agresszív.
Sőt, éppen ő az, aki önmagában és a világban az agressziót legyőzi.
A lovagi erény sohasem a támadás, hanem a védelem volt.
Nem a háború, hanem a béke megóvása.
És főleg nem a hódítás, hanem a közösség megmentése.
A hűség.
Ezen alapszik a keleti harcművészet és az ősi szamuráj hagyomány.
A keleti harci művészetekben csakis a védelem a megengedett!
A harcost nem támadásra, hanem bölcs védekezésre nevelték, s feladata nem az volt, hogy önmagát, hanem hogy az igazságot, a békét, a becsületet és az igazi értékeket védje meg, akár az élete árán is. ,,Erős az, aki önmagát legyőzte.” – mondja Konfucius.
Az agresszív, hódító, mindenkit legázoló, győzelemre törő, könyörtelen és önző férfi, aki nem az igazságot védi, hanem bosszút áll és rabol, aki a saját érdekein túl senkire tekintettel nincs, nem az Igazi Férfi arca!
Ez a torzképe.
Igen, ezek lettünk, uraim: durvák, kemények, karrieristák, nemes eszmények nélkül élők. Elfelejtettük, hogy a legnagyobb férfierény a szelídség, a hűség és az, hogy a magasabbért föl tudjuk áldozni magunkat.
Nem az a baj, hogy “férfiuralom” van – az a baj, hogy nincsenek valódi férfiak.
Mi nem azok vagyunk.
Pörgünk magunk körül, mániásan rohanunk nem létező célok felé – de megbízni bennünk, főleg egy életen át, nem lehet.
Ha körülnézel az utcán, sok szép lányt látsz, de alig találkozol már szép férfival. Ez nem csak az én véleményem: rengeteg lány és asszony mondta ezt már nekem. Nem a ,,jóképű” fiúkról, a szexepilről és a divatról beszéltek. Kigyúrt testet és erőszakos arcot látni. De a férfiszépséghez hozzátartozik valami, ami nem csupán deltás test, divatos kopaszság és rongyos farmer. (Mellesleg érdemes megfigyelni, hogy a színesen öltözött, ápolt nők között miféle jellegtelen ruhákban járnak manapság a férfiak, s külsejükre milyen keveset adnak!)

A férfi szépségének lényege a nemesség.
A nemesség egy benső tartásnak, egy önmagunkkal vívott győztes küzdelemnek tükröződése. Olyan férfi arcán jelenik meg, aki önmaga ura. Erőszak nincs rajta. Mohóság sem tükröződik vonásain. Alkatilag lehet kövér vagy sovány, nem ez a lényeg, hanem egy olyan lelkület, mely belülről megszépíti a férfit. Még akkor is, ha nem szépnek született.
A nemesség nem az agresszív egónak, hanem a fensőbbrendű Énnek a jele egy férfi arcán. Ereje nem durva, hanem finom. Erélyes, de nem erőszakos. Szemében az értelem és érzelem egysége tükröződik. Ilyen arcra mondjuk, hogy korszerűtlen. Nem divat manapság.
Ez a baj. Nem a férfiuralom. Igazi Férfi uralma alatt jó lenne élni.
Csakhogy manapság nincsenek igazi férfiak.”
 
Müller Péter

Szerző: szittyazoli  2010.12.11. 16:08 38 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szittyazoli.blog.hu/api/trackback/id/tr432509127

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kotász Zoltán - KETTŐ VAN BELŐLEM 2010.12.12. 11:19:22

Állítólag mindenkinek van hasonmása, legalább egy, és életében egyszer találkozik is vele. Velem megtörtént.
Kevés híja volt, hogy elkerülöm, mivel eleinte háttal állt nekem. Közvetlenül mellettem, de háttal, a 2-es metró vonalán, ahol a reggeli közlek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.12.15. 22:20:02

Nagyon, nagyon tetszett ez az írás!

a_saci 2013.11.21. 03:29:35

kár, h az író azt a csöpke tényt hagyta figyelmen kívül, h pont a nők azok, akik a misszionárius pózt részesítik előnyben...
innentől kezdve pedig az egész cikk "csak" forró levegő, nincs hitelessége :p

petyaaa 2013.11.21. 08:01:04

Nem tehetek róla, de ez jutott eszembe: az igazi férfi dudán játszik, vörös szakála messzire látszik, az igazi férfi mindig zord, az igazi férfi szoknyát hord

www.youtube.com/watch?v=kSZvta3w-T0

V Milán 2013.11.21. 16:37:40

Ahogy a_saci írta, a cikk írója azt felejtette el, hogy pont a nők támasztják elénk ezeket az elvárásokat, hogy könyörtelenül uralkodjunk felettük és így nőknek érezhessék magukat. Tudat alatt minden nő egy "rosszfiút" akar, csak az okosabbak rájöttek, hogy velük nem lesznek tartósan boldogak...

huncsongor 2013.11.22. 11:20:25

a bennszülött törzseknél hátulról tolják mint a kutyák ;)

Az biztos egyenjogúbb :D

MAC-Ka 2013.11.22. 13:21:09

@V Milán: Ott a pont :)
Sokan nem is jönnek rá soha... és nem értik... aztán a következő kapcsolatban újra és újra beleesnek ebbe.

Chiro71 2013.11.22. 13:39:58

1. Nyilván nagyon megrémíthette az istennőkként imádott - mellesleg kőpengével kihasított pinájú - nőket, hogy hanyatt fektették őket.
2. Meg kellene kérdezni a páriákat, hogy kirablásként, kifosztásként élték-e meg a gyarmatosítást, vagy inkább akként, hogy már nem bánhattak velük patkányként a bölcs és jóságos hindu testvérek.
3. Meg kellene kérdezni a japán parasztokat, hogy mit éreztek, ha az utcán szembejött velük egy szamuráj. Hát nem a béke megóvása jutott eszükbe, ugyanis egy szamuráj bármiféle ok és következmény nélkül megölhette, amivel gyakorta élt is.
Ennyi marhaság egyszerre még Müller Pétertől is sok, de a legszomorúbb, hogy a nők gyakorlatilag egy emberként alélnak el tőle.

heythere 2013.11.22. 14:29:45

Zseniális a történelem...szinte bármilyen gondolatmenetet alá lehet támasztani vele,persze kiragadott részleteivel...Egy dolog biztos szerintem.Mindig változatos volt az emberiség hozzáállása bizonyos témakörökhöz.Össze lehet hasonlítani egy dinoszauruszt egy ma élő madárfajjal,sőt következtetéseket is levonhatunk.Elvileg közösek az ősök,ugyanazon a bolygón kell/kellett élniük, élnek és halnak mint itt minden élőlény, mégis teljesen összehasonlíthatatlanok.Más az élettér és még ha a motivációs erők lényegében hasonlóak, akkor sem lehet 2 idézet miatt egy kalap alá venni.a következtetések jók! Sok mindent tanulhatunk belőlük, de sosem fogom megérteni miért szereti 1-2 ember ezeket a régi, például ősi Kínai írásokat arra használni, hogy a saját véleményét bizonygassa velük.Ebből az írásból nekem sajnos csak annyi jön le hogy az író igen keveset tud arról hogyan kell férfinak lenni ma,mivel régi korok értékeit boncolgatja és siránkozik hogy ezekből némelyik kihalt belőlünk.Arrogancia úgy gondolni hogy azért mert intellektuálisan mondjuk még kicsit ki is emelkedett az emberek többsége közül, tudja mi kell a fejlődéshez.A fejlődés végbemegy nélkülem,nélküled és az író nélkül is.Alakíthatjuk persze a gondolkodásunkal,tetteinkel, de azt már nem mi döntjük el mi a helyes.Jelenleg nincsenek az egész emberiségre ráterebélyesedő háborúk,gyorsan terjedő sok áldozatot követelő betegségek.Egy modern nagyvárosban élő embernek a saját élete a harc. Szerintem teljesen érthető ha nagy részük beljebb fordult és inkább a saját érdekeit tartja szem előtt.Ez sok alapérték rovására megy viszont például a technológiai fejlődést nagyban felgyorsítja,ami így elég rosszul hangzik de biztos hogy az?Lehet csak én nem vagyok elég tájékozott hogy ilyen témákban oldalakat válasszak.

tomtyi 2013.11.22. 14:44:33

Az igazi férfi elküldi a búsba a fiát, ha az megüt egy nőt. Vagy ha ezt nem teszi meg, akkor nem dumál ilyen álszent módon.

Chiro71 2013.11.22. 15:42:52

Amit meg a keleti harcművészetekről ír, annak meg pont az ellenkezője igaz. (Kifejtem, ha van rá érdeklődés.)

nulligravida 2013.11.22. 16:35:20

Tájékozatlan, hiteltelen, sületlen. Egyetértek a második hozzászólóval, sőt: nemhogy előnyben részesítik a nők a misszionárius pózt, hanem egyenesen az a multiorgazmus záloga. Van akinek meg kimondottan csak úgy megy. És a férfi részéről az maga az odaadás. De azzal is egyetértek, aki jelezte, hogy a pengével kivágott nemi szervű benszülött nők nagyon szenvedhettek a hanyatt fekvéstől... legalább az interneten utánanézhetett volna a szerző annak, amiről itt hetet-havat összehordott. Az egész cikknek pont az ellenkezője igaz.

T0maso 2013.11.22. 17:15:46

Az erőszak szerintem sem megoldás, az erély meg szexi pedig csak egy hajszálnyira van...

Az, hogy felül vagy alul meg nem kérdés.
Mind2 - és a többi - pózban lehet szeretni és tisztelni a másikat!

Rico69 2013.11.22. 18:10:35

Hali

Chiro71
Volt egy ilyen nevű goju-s srác az indexen, nem te voltátál ?

A helyzet az, hogy Müller Péter nem egy harcművész vagy ilyesmi és az a fura helyzet, hogy egy harcművészeten belül is, sőt egy emberre vonatkoztatva is lehet igaza, meg nem is.

Funakoshi Gichin hires mopndása a karate ni sente nashi, a karatéka sosem támad elsőként, ergo a karate csakis önvédelemre használható. Manapság a legtöbb karate do-t tanító(?) iskolának ez a mottója. De akkor mi van Funakoshi kortársával, Chotoku Kyannal ? A pali, egész életéban először ütött és úgy, hogy az ellenfél ha lehet, sose keljen fel többé. Pedig ugyanaz volt a mesterük (részben) Itosu Yasutsune.

Aki fiatalkorában belekötött az élő fába is, gyakorlatilag mindenkit agyonvert, eltörte ezét- azát, időskorában meg, ha őbeléjük kötöttek, inkább más úton ment haza, hogy elkerülje a harcot.

Akkor az egyik harcművészet, a másik nem ?
Vagy ugyanannak a dolognak két aspektusa ?

Müller úr nem harcművész, nem foglalkozik a történetével,de nem egy olyan embertől olvashatott ilyet, akinél kevés autentikusabb ember volt.

Yagju Munenori az egyik leghiresebb szamuráj, nem hiszem hogy levágott valaha is egy szembejövő parasztot.
Viszont ha fényt kapott, miután befejezte az aznapi penzumot a bölcsességeinek leirásából, kiment és belekötött pár suhanc szamurájba és levágta kezüket lábukat, mert szerinte az új divatokat követve kezdték nevetségessé tenni a kasztot.

just_another_zombie 2013.11.22. 18:35:56

Azt hiszem, mindenki magából indul ki. Vannak igazi férfiak. Nem a tévében és nem a tinirészegedős szórakozóhelyeken fogjátok megtalálni őket, de léteznek. Valószínűleg még a facebookon sincsenek fenn, mert egyszerűen nem az az életcéljuk, hogy mutogassák a telefonnal, tükörből fotózott profilképüket. Az igazi férfiak a háttérből irányítják ezt az országot és építik nap, mint nap. Uralják a Földet anélkül, hogy látható hatalmuk lenne.

Chiro71 2013.11.23. 10:58:59

@Rico69: Igen, én voltam. Másfél évtizedig űztem az ipart nem kis tehetséggel, szóval meglehetősen autentikus forrás vagyok. Persze, ha valaki azt mondja, hogy másfél évtized aktív karate és két karatestílusból szerzett összesen három mesterfokozat nem tesz valakit autentikussá, az nem biztos, hogy téved, viszont a harcművészetről mond lesújtó véleményt. Mert bármilyen művészetben - vagy bármi másban - való ilyen elmélyülés avatott szakemberré tesz. Ha ennyi nem lenne elég egy valamiben az elmélyüléshez,akkor az a valami egy nagy büdös humbug.

Az általad hivatkozott szamuráj valószínűleg az ingerküszöbét sem érte el, ha kieresztette egy paraszt belét.

Chiro71 2013.11.23. 11:09:41

Az gerincre vágós, erőszakos, nem igazi nyugati férfiakat a sírás (vagy a hányinger) kerülgeti, ha csak hallanak arról, hogy bánnak a keleti igazi férfiak a nőikkel (gyerekházasság, klitoriszcsonkítás, férj utáni "önkéntes" tűzhalál, csador, lábnyomorítás - ugye, jang-jin harmónia, és még hosszan-hosszan sorolhatnám). Csajok! Nehogy bedőljetek ennek a dumának, inkább tegyétek össze a két kezeteket, hogy ezek a nyugati, nem igazi férfiak a társaitok.

tomot 2013.11.23. 18:12:13

A müllernél csak az olvasói hülyébbek. Hogy lehet ennyi batomságot összehordani ?

2013.11.24. 18:00:02

Szívemből szólt...nagyon okos írás.

zsírmalac 2013.11.24. 23:24:20

@V Milán: @MAC-Ka:
Ezek szerint alien vagyok.

A fő probléma az, hogy a "rosszfiúság" teljesen összemosódik a határozottsággal-magabiztossággal-"tudom, mit érek"-mentalitással sok alulkvalifikált elméjében, ahogyan az önteltség is a magabiztossággal illetve az erő birtoklása az agresszivitással. Ebből lesznek aztán az olyan vádak, hogy "a nők a rosszfiúkat szeretik", mert tényleg - sok nő reked meg tizenéves-ösztönállat-szinten, akár olyanok is, akik az élet egyéb területein érzelmenek bizonyulnak. Ahogy sok férfi is, amikor nem veszi észre, hogy a (lelkileg is felnőtt) nő a magabiztos, s nem a "rosszfiú" után vágyakozik.

zsírmalac 2013.11.24. 23:28:17

@nulligravida: Én úgy tudom, a lovaglópóz a legjobb módszer az orgazmus elérésére. Csak hát némi kezdeményezőkészség kell hozzá.

játccótér 2013.11.25. 10:06:57

@zsírmalac: nemcsak kezdeményezőkészség kell. Technika is, és méret+merevedés a férfi részéről. Meg hogy elviselje, hogy hogy alul legyen...Van ugyanis olyan férfi, aki nem viseli el hogy a nő van felül, még ilyenkor sem.

Rico69 2013.11.25. 19:10:28

@Chiro71:
" Az általad hivatkozott szamuráj valószínűleg az ingerküszöbét sem érte el, ha kieresztette egy paraszt belét. "

Nem mintha irtam volna ilyet :)

CsupóMárk 2013.11.25. 19:19:33

Nagy tisztelője és olvasója vagyok Müller Péternek. Előadásán is volt szerencsém részt venni.Azt érzem, hogy írásának utolsó sora nagyon fals lett. A bölcsesség és az alázat mezsgyéjén haladva eljutott oda, hogy túlspilázva önmagát, valótlant állít és mégis elhiszi saját gondolatait, elhiszi, hogy Ő tudja, hogy Hiteles. Esszencia helyett látszatra mindenek felett álló eszmét hirdet. Kinyilatkozik. Látens haraggal,beletörődöttséggel, mintha saját fiatalságát vágyná vissza.Egy önmaga alkonyodó férfiasságával küzdő és a harcban alul maradó, súlyát vesztett mesterként vall elkeseredett véleményt. Egy Mester sem tévedhetetlen.Ezzel az írásával fantasztikus sikert arat minden magyar nőnél, nem hiába van vele a Facebook.Jómagam a Férfivá válás útján vagyok, ha alázattal fogalmazhatok. Van mit tenni, de a jó példák erőt és inspirációt adnak, mint maga Müller Péter is. Nehezen de lett egy kiscsaládom, egy csudabogár kisfiam és egy vágyott oldalbordám. Becsülettel dolgozom, nem iszom és nem cigarettázom. Hű vagyok és az Élni és élni hagyni elv szerint élek. Tisztelem a Jót, a bölcset és a Bátrat. Magam is rendelkezem ezen képességekkel. Sok vihar után még mindig létezem. Házat építek, sokszor vérrel és verejtékkel, önmagamat építem, ha van rám időm ebben az elképesztően rohanó világban. Próbálom megtalálni a gyökereimet ebben a sekélyes, egyre butább, felületes és kritikus masszában, na és figyelek a kisfiamra, hogy maga is ezt tegye majd. Nem vagyok tökéletes, de felfelé élek és teremtek. Mégis egyedül ülök itthon, mert értékeim kevésnek bizonyultak a páromnak. Most vasárnapi apukaként engedem előre a hölgyeket, vagyok udvarias, fizetem más számláit is és hallgatom el nem tetszésemet akkor, amikor nem láthatom a Fiamat. Mindezt azért, mert az erőszak nem visz semmire. Nem vagyok egyedül ezzel a sorssal. Had kérdezzem meg: Akkor én nem létezem?Aki akarok lenni az nem létezik?Érdemes és okos dolog tépázni a Hitet a Férfi nóvumról, nimbuszról? A fontosabb kérdés mégis az: Hol vannak az Igazi Nők? Akik nem a pénzre mennek és jó autóra, nem zsarolnak gyermekkel, értik a férfi szent harcát, nem hazugak, nem pletykálnak a barátnőkkel valótlant, meleg otthont varázsolnak a sok munkával megszerzett üres falakból, az anyaságot nem áldozatnak élik meg,képesek önmagukba nézni, észrevenni azt, hogy nem mindig a másik a hibás, képesek őszintén szeretni, jóban és rosszban, nem ruha és pozíció alapján mérni fel egy férfit. Van ilyen Igazi nő ma a világban? Vagy minden Nő igazi a Facebookon? Esetleg minden Müller Pétert idéző hölgy az? Az az igazi Nő, aki szeret heti egy estét,fővárosi szórakozóhelyen eltölteni a csajokkal és szeret jól öltözködni, szép ékszert hordani és szépnek mutatkozni? Bocsánat, a belsőről illik beszélni! Hol vannak azok az Igazi Nők, akik legyenek szépek vagy csúnyák, kövérek vagy soványak de őszintén szeretnek és képesek érezni és érteni egyszerre? Kedves Müller Mester, ha nem haragszik én maradok egy nem létező Úton, akkor is, ha ennek egy nagy lovagja ezzel az írással eldobta a kardot.

1emb3r 2013.11.26. 15:21:03

Ezt a marhaságot... Igaz, férfiként írom de: a párom akkor élvezi a legjobban, ha a Müller úr által lefitymált módon szeretkezünk. Nem elnyomás, nem kell ebbe semmit belemagyarázni: ez egyszerűen egy póz. Ahogy a többi tucatnyi. Müller úr fonódjon úgy ahogy akar, a hálószobai kavarás mindenki magánügye. És a nők többsége (tapasztalatom szerint) imádja a misszionárius pózt. Szóval shut the fuck up, halehet már a szeretkezés is Müller úr agyafosása szerint történjen.

Siska Gábor 2013.12.01. 18:42:36

Jó sok zagyvaságot összehordott már megint a "mester".De,hogy még mindig bedőlnek neki!!

Péter Chupi 2013.12.03. 00:55:27

Müller Péter magából indult ki , így jutott erre a következtetésre....csak sajnálni tudom szegényt ha így érzi. Valószínűleg, fiatalabb korában valami trauma érhette , ezért nem tudott kiteljesedni mint férfi.( esetleg egy igazi férfi tökönrugta a játszótéren...) Mivel a nőknél nem ért el sikereket , így csődtömegként más férfiakban kezdte el keresni saját szerencsétlenségének okát , ez most ebben az írásában (lásd fent )teljesedett ki. Soraiban ott bújkál a látens homoszexualítás..Pl: "Ha körülnézel az utcán, sok szép lányt látsz, de alig találkozol már szép férfival." Az igazi férfiak nevében csak remélni tudom , rátalál egy orvosra aki kikezeli ebből a lelki siralomvölgyből...Gyógyulj meg !

VicaCica 2013.12.13. 10:17:48

@CsupóMárk:
Ugyanúgy, ahogy az igazi férfiakat is csak elvétve lehet látni, az igazi nő sem terem fán manapság.
Nem élünk könnyű világban. Az olyanoknak, mint Jómagad, sajnos nehéz sors jut. De valahol pont ez a szép benne. Mert Te ezáltal növekedsz. Szellemileg, emberileg.
Tudom, hogy ez nem vígasztal. Jelen helyzetben talán nem. De később majd talán látni fogod, mire volt jó ez az egész.
Az igazi nő létezik. De ugyanúgy, mint ahogy Te, elvonultan él, nem hangoskodik, nem reklámozza magát. És mivel általában ezek az emberek csalodottak a hangoskodó, felszínes, tülekedő világban, ezért ott kinn tuti nem fogod meg megtalálni őket. Sajnos.

VicaCica 2013.12.13. 10:30:25

Egyébként meg: minden viszonylagos.
Egyéne válogatja, ki milyen pózt szeret vagy részesít előnyben.
Igen, a nők többsége a misszionárius pózt tartja a legelőnyösebbnek.
De miért?
Nehéz erre választ adni. Ebben nőttünk fel. A szexuális színtér adott volt, abba nőttünk bele, annak a keretei között próbálunk mozogni. Ki lehet törni. Meg lehet tanulni más pózokat is élvezni.
Viszont nem hiszem azt, hogy az 5000 évvel ezelőtti Indiában, Kínában, Japánban vagy Perzsiában (vagy bárhol)mindenki olyan magas szinten művelte a szexualitást, mint ahogy az a Káma Szútrában vagy az Illatos Kert-ben írva vagyon. Az egyszerű emberek akkor is csak egyszerű emberek voltak, nem hiszem, hogy akrobatikáztak volna. Elintézték, aztán mentek a dolgukra. Azok a könyvek meg gyűjteményes könyvek, pontosan arra hivatottak, hogy minden létező pozíciót, technikát összegyűjtsenek és bemutassanak.
Nagyra becsülöm Müller Pétert és munkásságát, bölcs embernek tartom, akitől sokat lehet tanulni, de ebben az írásban most én sem értek egyet mindennel.

CsupóMárk 2013.12.15. 01:15:48

@VicaCica:

Kedves VicaCica, keserűség mentesen "mondom", hogy nem keresem a Nőt. Egyébként egyetértek Veled.

Sydra7 2014.01.16. 23:09:12

@Chiro71: Minden tiszteletem önnek! Örülök, hogy vannak itt tájékozott, gondolkodó emberek is!

Krisztina Gyulai 2014.03.10. 16:55:24

@-Ani-: Az a szomorú fiúk, hogy egyszerűen nem értitek amit mondani akar Müller Péter. Nagyon messze vagytok ettől a minden nő számára csodálatos, férfi eszménytől. Az a nő pedig akivel erőszakoskodni kell ahhoz hogy nőnek érezze magát, azt csak sajnálni tudom.

Robert Kelemen 2014.04.07. 19:20:39

Krisztina Gyulai: -egyetértek veled. Csodálom a fehér-holló-számba menő, erős, de gyöngéd és bölcs férfiakat, akik körül nyugalom van. Ezek a fortyogó, becsmérlő kisfiúk lelkileg éretlenek és tele vannak előítéletekkel, képtelenek átérezni az írás lényegét -nem hatol el lelkükig. A nők esetében sincs másképp: egy-egy igazi nő mellett vagy együtt vele, isteni nyugalom és jóérzés járja át az embert, kortól függetlenül és nem csak a férfit. És mondhatom, hogy isteni mikor a nő nem behódoló kutyaként adja meg magát, hanem Istennőként száll a férfi ölébe Teremtő IstenFiává emelve őt. Csak míg az ember bele nem undorodik a sok erőszakba, addig nem hajlandó más utat keresni.

doki'81 2014.08.14. 10:08:36

Embere válogatja, hogy milyen pózt részesít előnyben. Én még egy nőtől se hallottam, hogy erőszakosnak tartotta volna, amikor misszionárius pózban szexeltünk, én férfiként nem éreztem úgy, hogy a nő felém kerülne attól, hogy lovagló pózban nyomtuk.

Javasolhat Müller úr akármilyen pózt, ha a férfi nem ért a női testhez, nem áll neki rendesen vagy önző.

Gondolom viszont vannak olyan rajongó Müller úrnak, hogy innentől kezdve nem abriktolhatják meg misszionárius pózban őket a férfiak...

bbordas 2014.09.02. 10:17:32

Érdekes cikk, de talán az a legérdekesebb az egészben, hogy a kommentelők nagy százaléka a misszionárius póz védelmére kelt - nem mintha bármi gondom lenne vele - holott a cikknek ez pusztán a bevezetése. Nem a lényege.

Béláim! Rátoltuk! 2015.08.14. 15:40:31

"Csakhogy manapság nincsenek igazi férfiak."
És ezért is, nincsenek igazi államférfiak sem. A hazaárulásig fajuló önzés társul a gerinctelen szolgalelkűséggel: ez lett a mérce.
süti beállítások módosítása